Wie zijn wij?


Directie


 

Beste ouders, verzorgers,

Mijn naam is Sevim Bozdag. Sinds 2012 ben ik de trotste directrice van Kindercentrum MultiKids. Samen met mijn man hebben wij 2 kinderen. Een dochter van 13 jaar en een zoon van 16 jaar. Het was mijn grootste wens ooit zelf een kinderdagverblijf te beginnen. Deze wens is uitgekomen! Sindsdien draag ik de volgende motto uit: Leef je droom!

Kindercentrum MultiKids staat bekend om haar enthousiaste leidsters, persoonlijke aanpak en creatieve activiteiten. Mijn werk bestaat vooral uit het regelen, plannen en veel directe contacten onderhouden met de ouders. Daarnaast probeer ik de kinderleidsters zoveel mogelijk bij te staan, zodat alle kinderen evenveel aandacht en hulp krijgen. 

 


Medewerkers


 

 

Informatie over onze medewerkers wordt binnenkort toegevoegd!