Nieuwe werkinstructies

14045588_533363526854453_7446719746906298193_nKinderen komen in aanraking met ziekteverwekkers waar tegen zij nog geen weerstand hebben opgebouwd. Het doormaken van een aantal veel voorkomende infectieziekten hoort bij de normale ontwikkeling van een kind. Tijdens het verblijf op de buitenschoolse opvang komen zij via andere kinderen en / of de groepsleiding vaker in contact met allerlei ziekteverwekkers. Om de gezondheid te waarborgen wordt gewerkt met een gezondheidsbeleid.

Per augustus 2016 heeft Kindercentrum MultiKids nieuwe werkinstructies met betrekking tot de hygiene- en gezondheidsbeleid. Deze instructies gelden voor het binnen- en buitenmilieu. Door de nieuwe werkinstructies kunnen wij nog meer aandacht besteden aan de hygiëne en de gezondheidsrisico’s op de kdv en bso beperken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *